Bedrijfsadministratie

Uw administratie vormt het financiële hart van uw onderneming. Het is niet alleen de basis voor de verplichte fiscale aangiften, het geeft ook het juiste beeld van hoe uw bedrijf ervoor staat. Daarmee vormt het de basis voor de toekomst van uw organisatie. Bedrijfsadministratie is ook de basis van onze dienstverlening. Wij streven naar een dienstverlening op maat.

Wat kunnen wij voor uw administratie betekenen? Wij bieden verschillende mogelijkheden:

  • U besteedt uw hele administratie uit. Wij doen alles: van inboeken tot aangifte omzetbelasting. Dat kan per maand, per kwartaal of per jaar. Aan u de keuze.
  • U doet uw administratie zelf en wij controleren alles van A tot Z.
  • U kiest voor een tussenvorm. U voert zelf uw eigen administratie via het programma Exact Online en wij kunnen op afstand met u meekijken en controleren of u alles op de juiste wijze heeft ingevoerd.


Jaarrekening

Uiteraard kunt u nog meer van ons verwachten. Wij kunnen u ook van dienst zijn met het samenstellen van uw jaarrekening. De jaarrekening vormt o.a. de basis voor uw financieringsaanvraag of voor uw belastingaangifte. Ook daar kunnen we u mee van dienst zijn. Van inkomstenbelasting tot omzetbelasting, van loonbelasting tot vennootschapsbelasting.

Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor het voeren van de salarisadministratie.

Het draait allemaal om cijfers. Bij Berends zijn uw cijfers in vertrouwde handen!
 

 

Exact Online

Tonny Berends

Tonny Berends

Tel: 0591 646 672

Mob: 06 100 161 86

info@berendsadvies.nl

Download vcard
Route
Hooggoorns 14
Kantoor 18
7812 AM Emmen